In deze tijden van COVID-19 wil Scheidingsprofs u allereerst veel sterkte wensen voor u en uw omgeving. Wij stellen uw gezondheid en die van uw dierbaren vanzelfsprekend voorop. Ook wij treffen hiervoor de nodige voorzorgsmaatregelen.

Wel vinden wij het belangrijk u mede te delen dat Scheidingsprofs gewoon open blijft. Wij verwachten dat de impact van COVID-19 op de doorlooptijden beperkt zal zijn en wij zijn goed in staat om de behandeling van jullie dossier normaal te laten verlopen. Dit omdat wij voornamelijk online werken. Daardoor zijn alle collega’s en scheidingsexperts uit ons netwerk in staat om thuis uw dossier in behandeling te nemen. Naar verwachting lopen wij hierdoor dus weinig vertraging op en hiermee verminderen we ook eventueel besmettingsgevaar.
Ook onze Servicedesk is volledig bereikbaar via e-mail en telefoon vanaf hun thuiswerkplek.

De rechtbank waarmee wij samenwerken heeft laten weten dat zij ernaar streven alle zaken gewoon te kunnen behandelen. Toch moet er naar alle waarschijnlijkheid wel rekening gehouden worden met een iets langere verwerkingstijd door alle maatregelen omtrent COVID-19.

Mocht u nog vragen hebben dan zijn we te bereiken via 030-224 25 52 en via klantservice@scheidingsprofs.nl.

Alsjeblieft, jouw checklist!

Hieronder kun je de checklist van Scheidingsprofs gratis downloaden.