Online scheiden

Scheiden vanaf € 329,-

Klantbeoordeling: 8.5

Meer dan 10 jaar ervaring!

Wij leveren vakwerk

2000+ scheidingen per jaar

Wij zijn onpartijdig

Wij handelen de scheiding af zonder aanziens des persoons. We kiezen geen kant en zorgen voor de beste oplossing.

6 dagen per week bereikbaar

Kies je voor online, dan kun je scheiden als het jou uitkomt. Maar ook bij mediation: Wij spreken af, als het jou uitkomt.

Vaste prijs

Zo voorkom je onnodige verrassingen en blijft het eindbedrag altijd hetzelfde. Ongeacht hoe lang het duurt.

Zonder advocaat

Een advocaat is onnodig duur en in de meeste gevallen niet nodig.

Kinderen op de eerste plaats

Ons ouderschapsplan borgt de positie van de kinderen. Zo belast je ze zo min mogelijk met de gevolgen.

Scheiden met subsidie

Wij vragen subsidie voor je aan. Dat scheelt flink in de kosten.

Online scheiden

Wanneer jij en je partner willen scheiden maar een lang traject en dure advocaten willen vermijden, is online scheiden de juiste oplossing. Bij een online echtscheiding kunnen jullie zaken zelf regelen, op jullie manier en op jullie tempo. Wanneer de communicatie tussen jullie goed verloopt, kan online scheiden de juiste uitkomst bieden. Geen getouwtrek over zaken als het huis, de inboedel, financiën, bezittingen en de kinderen, maar een fijn en kalm verloop van het proces. Wat jullie situatie ook is. De enige voorwaarde is dat de echtscheiding voortkomt uit een gemeenschappelijk verzoek. Samen regelen jullie alles rondom de scheiding. Wij regelen dat de scheiding wordt ingediend bij de rechtbank.

Aangename manier van afsluiten

Het voordeel van scheiden via internet is dat je dit kunt doen waar en wanneer je wilt. Je bent minder afhankelijk van andere partijen en kunt het geheel helemaal op je eigen manier aanpakken. Jullie zullen samen alles in gezamenlijk overleg doen en juist dat persoonlijke contact wat in reguliere scheidingen vaak mist, is waardevol. Door samen afspraken te maken, zorgt online scheiden voor een aangename afsluiting van jullie huwelijk en legt het een goede basis voor communicatie met elkaar in de toekomst.

De voorwaarden voor online scheiden

De belangrijkste voorwaarden voor het regelen van een online scheiding bestaan uit een goede communicatie tussen jullie beiden en het feit dat jullie zelf de documenten opstellen. Wanneer je in overleg overeenstemming hebt over de zaken die moeten worden geregeld, helpen wij je graag verder. Wat jullie situatie ook is. Hebben jullie minderjarige kinderen samen? Of hebben jullie een eigen woonhuis of onderneming? Wij van Scheidingsprofs weten precies wat er moet gebeuren bij het scheiden via internet, en begeleiden jullie graag. Neem contact met ons op!

Zijn er minderjarige kinderen betrokken bij de scheiding? Bekijk dan hier onze dienst Scheiden en kinderen.
Bekijk hier onze dienst Scheiden en wonen, voor wanneer jullie een koopwoning hebben samen.

Een scheiding aanvragen online

Een scheiding aanvragen online kan gemakkelijk via het internet worden geregeld. Het regelen van een online scheiding gaat vaak vrij snel. Na 4 weken ligt er een juridisch juist convenant. Jullie krijgen de ruimte om hier nog vragen over te stellen zodat alles compleet duidelijk is. Via onze website kun je een keuze maken uit de verschillende online scheidingspakketten die wij aanbieden. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag met jullie afspraken. Dit vormt de basis van de online scheiding. Ter voorbereiding zijn er een aantal documenten nodig om het echtscheidingsconvenant (alle ingevulde documenten ten samen) compleet te maken. Denk hierbij aan het uittreksel van de akte van de huwelijkse voorwaarden.

Online scheiden kosten

Omdat het proces bij een scheiding online regelen eenvoudiger verloopt, kost een online scheiding veel minder geld dan een normale scheiding. Bij Scheidingsprofs werken we met diverse pakketten en vaste prijzen. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten als je gaat scheiden en blijft het eindbedrag altijd hetzelfde, ongeacht hoe lang de online scheiding duurt. Daarnaast is de kans groot dat jij en je ex-partner recht hebben op subsidie. Wij regelen alles omtrent deze subsidie en vragen het voor je aan, dat scheelt namelijk ook veel in de kosten. 

Conclusie

Een online scheiding biedt dus veel voordelen. Wij van Scheidingsprofs staan klaar om jullie te helpen bij het regelen van alle zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Wat jullie situatie ook is. Samen met jullie zorgen we ervoor dat dit proces zo aangenaam mogelijk verloopt.

Onze pakketten

Online Basis

329,00

Prijs per persoon inclusief BTW
 

Jullie regelen alles zelf zonder controle. Hierbij dragen jullie zelf de verantwoordelijkheid dat dit juridisch klopt. Het is hiervoor daarom belangrijk dat jullie op de hoogte zijn van de regels van de wet.

 • Subsidietoets
 • Convenant
 • Inschrijving bij de gemeente
 • Griffiekosten
 • Online Portaal
 • Alimentatieberekening
 • Controle door een professional
 • Begeleiding door een professional

Online Plus

699,00

Prijs per persoon inclusief BTW
Met subsidie vanaf € 61,-

Via het beveiligde portal op de website vul je alle gegevens in. Onze experts controleren alles, maken de alimentatieberekening en stellen de documenten toe. Samen lopen we ter controle door het dossier heen. Wij zorgen ervoor dat de stukken bij de rechtbank komen, betalen de griffie- en advocaatkosten en schrijven je in bij de gemeente.

 • Subsidietoets
 • Convenant
 • Inschrijving bij de gemeente
 • Griffiekosten
 • Online portaal
 • Alimentatieberekening
 • Controle door een professional
 • Begeleiding van een professional

Meest gekozen

Online Top

849,00

Prijs per persoon inclusief BTW
Met subsidie vanaf € 61,-

Via het beveiligde portal op de website vul je alle gegevens in. Onze experts controleren alles, maken de alimentatieberekening en stellen de documenten toe. Samen lopen we ter controle door het dossier heen en begeleiden we jullie rondom alle afspraken. Wij zorgen ervoor dat de stukken bij de rechtbank komen, betalen de griffie- en advocaatkosten en schrijven je in bij de gemeente.

 • Subsidietoets
 • Convenant
 • Inschrijving bij de gemeente
 • Griffiekosten
 • Online portaal
 • Alimentatieberekening
 • Controle door een professional
 • Begeleiding van een professional

Laat ons jou helpen

Scheidingsprofs staat voor scheiden anno nu: Snel en foutloos voor een vast bedrag.

Wij hebben jarenlange ervaring in scheidingsbemiddeling. We nemen alle financiële en juridische zaken uit handen. Daarbij gaan we onafhankelijk te werk en kiezen we nooit de kant voor één van de partners. Het belang van de kinderen staat bij ons altijd voorop.

Robert den Nijs

Dossiermanager

Wat zeggen onze klanten

 “Bedankt voor alles. Ik heb het erg fijn gevonden dit proces samen met onze mediator te doorlopen.”

Anita over Scheidingsprofs

Wij wisten vooraf precies wat we wilden. De Scheidingsprofs hebben die wensen weten te vertalen in heldere afspraken. De afwikkeling ging snel en was eenvoudig.

Marion over Scheidingsprofs

Ik ben heel tevreden over jullie en ik vind de snelle handeling en vriendelijkheid heel prettig!

Olga over Scheidingsprofs

Toen we eenmaal wisten wat we wilden, zorgden de Scheidingsprofs voor een snelle afhandeling. Daardoor konden wij ons concentreren op de kinderen.

Bart over Scheidingsprofs

Vaste prijs

Zeer ervaren

Kinderen eerst

Onpartijdig